VI VANN MED 5-0! ♥

Hej igen ^^ Jag tänkte berätta lite om dagen idag :3 Jo jag vaknade upp som varje dag och var trött efter varit uppe så länge under gårdagen och sett på Eurovision, vilket vi vann! (y) Men sofia och jag gick upp tidigt för att gratta mamma på morsdag, så jag gick ut i morgonrock och plockade lite blommor och satte i en fin vas. Sen så gjorde vi frukost och gav henne marsipan hjärtan på sängen. Hon blev väldigt glad :) Sen gick alla upp och åt osv.. sen så satte jag mig vid datorn, och fixade med denna bloggen. Chattade även med underbara kompisar på fb. Sen så gick vi till skogen och plockade blommor till farmor och mormor, efter det gick vi direkt till farmor. Hon bor inte så långt ifrån oss. Så vi gick till henne och fikade och pappa gav henne morsdagspresenter.
Efter det gick vi hem, mamma o dom åkte o handlade, sen när dom kom hem packade jag fotbollsväskan och sånt och sen så var det att cykla ner till södra utmarken och spela match mot Bäckebo. Och det gick bra! c:
JAG GJORDE 3 MÅL! :) Vi vann med 5-0 :)
Det var riktigt roligt, sen så cyklade jag hem och så åkte vi direkt till mormor och grattade henne på morsdag.
Vi åt hos henne, jag målade lite och kollade på tv. Så fikade vi lite sen åkte vi hem. Och nu sitter jag här! xd Och nu måste jag gå på toa, hahahah! :3 Men vi hörs ;*

Gillar

Kommentarer