Tillfällig header & design! :D

Hej på er, nu har jag gjort en header & en liten design som är tillfällig för stunden, kunde bara inte ha kvar den förra ;) haha, ni förstår nog. Men ska ut och fota imorrn så den riktiga vinterdesignen kommer inom kort. Sen blir det att sitta och mysa framför X-Factor med mamma endast, för pappa och sofia är på den nyaste James Bond filmen på bio, och doffe håller sig i sitt rum. Så det blir mammamys! :) One Direction ska ju komma dit, AAAAA! Fan så härligt!
Älskar dom verkligen, men just nu sitter jag och skypar med alice, vi sitter och luftrapar och sjunger jullåtar :D
Så nu hoppas jag på lite mer läsare med snyggare design, så snälla! Stanna kvar? :3 ♥ Haha, men nu ska jag gå ner till mamma, ta fram lite kex, ost, och vindruvor osvosv. Imorgon ska jag typ träffa nina sen hem till julia & äta middag :) och juste! Har helt glömt bort SO provet på fredag, måste PLUGGA, PLUGGA, PLUGGA!
längt..

Gillar

Kommentarer

julia,ida och felicia,
kul att du ville vara med och del ta i våran veckans blogg tävling! den är nu avslutad och klar , så gå in och kolla om det var du som vart vinnaren! är det inte du ? var inte orolig, en ny omgång finns redan där!! lycka till 😊
www.nattstad.se/fakeasmile