SWEFILMER

Jag har en fråga, gör man olagliga grejer om man är inne & kollar på Swefilmer, för det är väl egentligen dom som har sidan som gör olagliga grejer & vi som tittar bara "sponsrar" dom? Iallafall, skulle vilja att säsong fyra kom upp där, hehe!
Så sökte runt lite & hittade en sida där man kan kolla gratis på episod 1 av fyran! :) vet inte om det är olagligt eller något? Är det olagligt om det är streaming från en annan hemsida? http://streamallthis.ch/watch/pretty-little-liars/s04e01. Godmorgon! kära läsare! Idag tar ju Sofia studenten, började dagen (04.30) med att kolla ännu en gång på Pitch Perfect med Sofia. Sen nu ska jag städa mitt rum inför gästerna, sen runt halv elva springer Sofia ut tror jag! Sen ska vi hem & dricka och äta gott. Riktigt mysigt, kan ta lite bilder som jag ska lägga upp! bloggar lite senare när jag städat!
Jag har byggt, slängde ihop det lite fort på moviemaker. Men får gå. :)

Gillar

Kommentarer

Alva,
SV; Jag ska inte göra så mycket ikväll...själv då? 😃
alvac.webblogg.se
Alva,
Sv; Härligt! 😃 Allt bra då? 😊 Förresten har jag en tävling i samarbete med Anna Form just nu! Hon har bland annat gjort Nellie Berntssons design, och även min förra! Du kan vinna en design efter önskemål. Kika in och var gärna med och tävla! 😊
alvac.webblogg.se
Olivie
,
Gud vad snyggt bruttan! :* /oliv.. ♥