SVAREN

Drömyrke? Jag har i princip hela mitt liv velat jobba inom film. Skådespelerska, regissör, producent, you name it, vad som helst inom filmbranschen.
Framtidsplaner? Har inga direkta planer utan att det finns inget jag vill mer än att flytta till New York, och förhoppningsvis som svaret över jobba inom film.
Hobbyer? Jag gillar att fota, redigera, göra youtubevideos, blogga, träna, vara med kompisar och kolla på serier och filmer.
Vad söker du för egenskaper hos en partner? Oj, såklart finns det en hel del men jag har inte så jättestora krav, utan faller mest för killar med humor, som får en att skratta. Killen får inte heller HATA sport, han behöver inte träna och sånt men jag kan nog inte vara med någon HATAR t.ex fotboll. Sen måste han såklart vara snäll, omtänksam & allt sånt där basic.
Har du pojkvän/flickvän? Nej det har jag inte.
Vad ska du gå för linje på gymnasiet? Jag är inte 80% säker på att jag ska gå Samhälle/Media på Stagneliusskolan här i Kalmar, men det är ett tag kvar innan jag måste bestämma mig, så det kan ändras.
Favoritlåt? SÅ svårt. Finns så många favoriter. Men om jag måste säga så säger jag nog "Don't forget where you belong" med One Direction.
Gillar du att läsa böcker? Jag prioterar andra saker först, jag är inte den som sätter mig och läser så fort jag har ledig tid men jag tycker om att läsa ibland.

Vad för färg dominerar i din garderob?
Svårt att säga, men det måste nog vara svart eller vitt, ganska basic.
Vad tycker du om kortspel?
Älskar kortspel, det är så roligt och mysigt att sitta och spela kort. Tills någon fuskar, då blir jag riktigt arg.
Vilken film är den värsta/bästa du sätt?
Den bästa filmen är alldeles för svårt, men kan säga några av mina favoriter, Con Air, She's the man, Step Up, men har ALLDELES för många favoriter. Sedan till den värsta, kan ju inte ens komma på den värsta, haha, kanske Trainwreck som jag såg på bio förra veckan, men den var okej! Jättefin blogg! Vad gör du dina headers i och vart redigerar du dina bilder? Åh tack så mycket! Jag gör mina headers och redigerar alla mina bilder i Adobe Photoshop CS6 & ibland om jag ska jag göra snabba kollage så klipper jag ihop dom i Picmonkey.com.
Vad är din favorit rätt? Oj, det är nog kycklingsallad, mormors kroppkakor eller gyrostallrik! Älskar din blogg! Kan du ge tips till någon som är ny i blogg världen? Åh tack så jättemycket!! Oj, det är väl att göra välgjorda inlägg, att ha bilder i inläggen och inte göra dom alldeles för långa, ha kreativa inlägg osv. Kör på din egna grej så kommer folk att älska det!! Vad använder du för schampoo och balsam? Du har jättefint hår! Åh tack vad glad jag blir! Jag använder för det mesta det vi har hemma, men på sistonde har jag börjat använda Garnier Respons Blonde Shine med lukten camomile extract & acacia honey. Älskar både schampot & balsamet!! Är ju som gjutet till mitt blonda hår.
Cola/Fanta Cola alla dagar i veckan!!
Vinter/sommar Åh älskar båda, vill välja båda men får väl ta vinter då. Godis/chips Godis.
Dator/tv Dator tror jag nog!

Gillar

Kommentarer

Skogsraah ?,
Kul att läsa 😊
skogsraah.se
Linda,
roligt att läsa!:D
www.nouw.com/LindaLinnros
A M,
Kul att läsa!
alicemalmstom.blogg.se