SUNDAY NO FUNDAY

Hellooo! Hur kul är det inte att söndag redan är kommen? Jo inte kul alls. Men dagen består av mycket skoj. Eller iallafall en rolig grej, hehe. Ska möta Nässjö hemma vid 12, men ska vara i sporthallen vid 11. Det ska bli superskoj och jag är faktiskt ganska taggad, förutom att jag har träningsvärk i låren.. Var ju ute & sprang ganska långt igår & satt även 90 grader i 5 minuter och vann 3 glassar av mamma, haha. Hon slog vad om att jag inte skulle klara det, men där fick hon allt. Sedan hade vi mellomys med bl.a Milkshake & även lite spel med Skip-bo (tror jag det hette..)

Och som jag skrev för någon dag sen så har jag ju lånat Anne Frank på biblan. Har inte riktigt hunnit börja i den utan bara läst för-orden. Den är ju på engelska också, jag har ganska lätt för språk & lärde mig engelska ganska tidigt tack vare min syster så att läsa engelska böcker är inget problem för mig. Det känns mycket mer originellt att läsa på engelska. (även fast originalet "Anne Frank" är tyskt). Det blir även lite mer mysigt att läsa på engelska. hihi.






Gillar

Kommentarer

KassandraPalma,
har läst lite ur den boken 😊 riktigt bra!
kasssandra.blogg.se
Kimmey ~ Kung varje dag,
Ibland är det faktiskt skönt att läsa på engelska 😊
bimbolie.blogg.se
S A N N A ?,
Vad kul! Är den bra?
zinja.se
Elin,
Hoppas att matchen går bra! 😃
moustasch.blogg.se
Liborius,
lördagen och söndagen rusar förbi!
liborius.se
Emma Elisabedt,
Läste Anne Frank en gång i skolan, uppdatera gärna senare vad du tycker om den när du kommit en bit! Ett bra sätt att lära sig om historien, i alla fall ett nytt perspektiv från presentationerna av alla lärare genom tiderna. Kram!
www.emmaelisabedt.blogg.se