SOMMARSTUGAN & MAVIC MINI

Hej alla fina!!

Idag har det varit full rulle. Vi har precis städat ur sommarstugan här på Öland och satt oss ner i soffan för att chilla resten av kvällen. Vi kom hit runt 15.00 och ska förmodligen stanna här hela nästa vecka. Därför vi är här är för att pappa och Benni ska renovera badrummet ute i gäststugan. Jag däremot lär inte vara så mycket till hjälp så jag kommer mest fixa maten, måla och bara ta det lugnt. Även tänkt ta en massa mysiga promenader här på alvaret och fota litegrann.

Påtal om att fota och filma, kika in min nya drönare. Jag älskar den! Fick ju den i 20-års present och häromdagen startade jag och Benni upp den ute i trädgården och testflög lite. Man är ju livrädd att krascha den så än så länge har jag inte vågat mig upp på så jättehöga höjder än men det kommer väl. Får se hur mycket flygande det blir här då det är lite mer blåsigt här än hemma i Kalmar.

Ikväll ska vi bara mysa som sagt och käka lite gott och imorgon sätter arbetet igång för de andra. Jag lovar att uppdatera bloggen lite bättre då än idag. Vad ska ni göra i veckan som kommer?

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

aliceemericsson
aliceemericsson,
Åh, det låter ju som en supermysig och avslppnande vecka! Kul med en drönare ju, så häftigt! ^^
nouw.com/aliceemericsson
Ida,
Men så mys med Öland!! Och så roligt med en drönare, hade verkligen velat testa och fota/filma med en 😃
idanilssonphoto.se
amandassofi
amandassofi,
Natalie,
Så himla mysigt att vara i stugan och på Öland! Hoppas du har det bra och har haft en riktigt bra påsk. KRAM
www.devote.se/nellaroc