Sommarlovet, my bitch! :love:

Hej på er :D Det är någon skit norskdeckare på teven som jag sitter & glor på. Men hade lust att fortsätta med mitt "lanande" på gthotel. Så otroligt tråkigt egentligen ;) Haha, men var nyss & gick till kalvarna :) Alltid lika gulliga. Men här ska ni få höra en liten kuslig historia. Att för ungefär 55 år sen så hände det en hemsk sak här i byn..
Jo det var så här att det bodde en mamma & en son i ett hus. Som hade en liten minilada huset. Precis brevid grinden där man gick in till tomten, så huset låg lite bakom. Och då hade mamman träffat en ny make, för rätt så länge sen.. vet inte riktigt hur gamla dom var men sonen kanske var 20 och hade flyttat hemifrån, och då var det så att styvpappan misshandlade mamman & mamman skadeds osv.
Och sonen fick ju då reda på det genom ett samtal (tror jag) från sin mamma. Och då var
det en till lur i huset så styvpappan hörde allting, tillochmed det att sonen sa att han skulle åka och hämta mamman därifrån så hon typ fick bo med sonen eller nått.. iallafall lämna styvpappan.
Och mamman visste INGENTING om att styvpappan hade hört samtalet & hon förberedde sig för att lämna stället & styvpappan. Och den dagen då sonen kom så låg styvpappan & lurpassade i en lucka i ladan, på övervåningen (sjukt lågt tak) med ett hagelgevär & när sonen kom in på gården så.. sköt han honom :(
Tänk på typ 1 meters avstånd med ett hagelgevär.. usssschh :(
vet inte så mycket mer.. men ladan är sjukt kuslig att gå förbi, för glasrutorna är trasiga & luckan finns kvar.. usch.. Men dock är huset som dom bodde i rivet.. otäckt.. :|

Det är sant. Aoo, men ska nog dryga med lite sims eller något :)
[fotograf:jag]

Gillar

Kommentarer

Moa<3,
fin header ! 😊
www.meisy.blogg.se