SNART FYLLER JAG ÅR!

Hej! Har kommit hem från fotbollsmötet nu & planerna är inte riktiga bestämda ännu, om vi ska spela 99- serie & då alltså 11-manna och ha både 00-or, 99-or & 98-or eller 00 serie & då spela 9- manna med 99.
Jag ''röstade'' på 99-serie & elva manna och då kanske att 01 går ner ett steg. Men förstog inte riktigt! ;) Ja ifall ni var lite intresserade av fotbollen! :) Påtal om annat, jag fyller år om typ 20 dagar?! & för mig är inte det så mycket!
Älskar att fylla år, men det tråkiga är att jag har skoldag den dagen. Det är nog första gången jag har haft skoldag samma dag som min födelsedag, för annars har det alltid inträffat på påsklovet eller under en helg. Lyckos innan, but no longer :( Men fyller då 13!! JIPPEEEE! Tonåring. Finally, wuhuuuu. så det är väl helt lattjolajban! ♥ :D Men mamma är ledig så kan ta mig hem fort & sen fira!
Fast ännu en dålig sak jao, pappa kommer vara i stockholm under hela dan & natten med jobbet. Åh. It. Sucks. Men släkten & pappa ska fira mig "for real" på helgen. Men ändå tråkigt att inte fira sin födelsedag.. på sin födelsedag :3 wellwell, överlever! :3 kanske kan hitta på något med kooompisar? :D Allis & jag har även funderat att åka upp med våra familjer till Boda Borg & spendera tid typ som en liten ''födelsedagsgrejsi''. MYYS. förlåt för långt & tråkigt inlägg, hann ni med & läsa allt? :)

Gillar

Kommentarer