SKÖRDEFEST

Hej! Är nu tillbaka regelbundet på bloggen, har inte mått så jättebra på sistonde & det har varit väldigt mycket på gång, men ska ta mig tillbaka till rutinerna igen, för får lite smått panik när jag inte hinner blogga. I fredags så körde jag lite spinning på ett gym med klassen, vilket var första gången, det var roligt men ganska jobbigt att göra i 45 minuter. Efter det tog jag en fika med Zelma på stan, vilket var efterlängtat, sedan åkte jag hem, packade och for till sommarstugan på Öland, där det har varit skördefest i helgen.

Stannade bara där en natt dock, men älskar ju konstnatten (som det var i fredags) det är bara så mysigt att åka runt på Öland & t.ex gå i en majslabyrint på södra öland & kolla alla mysiga pumpor och tända marshaller. Bara sådan mysfaktor tycker jag, gör ju det varje år. När jag kom hem på lördagen började jag må riktigt illa och blev sängliggandes tills idag, då jag har vilat & även bakat kakor med laget. Vad har ni gjort i helgen??

Gillar

Kommentarer

Amanda Jönsson,
Hoppas allt blir bättre tjejen! 😊
nouw.com/ammiesvardag
linah,
söt bild! <3
nouw.com/linaheve
Elin,
Vad tråkigt att du mått som du mått... hoppas att du snart mår bättre och att allt, nu är bra med dig 😊 kämpa på!<3 Det lät toppen!
nouw.com/ElinNordwall