SEXLEKSAKER FRÅN SINAMATIC.SE

Inlägget är i samarbete med SINAMATIC.SE

Hej finisar!

Let's talk about sex. Antingen med någon annan eller med dig själv. Sexleksaker och sex i allmänhet är ett ämne som är väldigt tabubelagt men varför? Det är egentligen det mest naturliga som finns och borde enligt mig pratas mer om så att ungdomar får en sund syn på sex. Jag själv har tyckt att sex har varit ett jättejobbigt ämne och i grundskolan var sexualkunskap det VÄRSTA jag visste. Idag ser jag det inte alls som en big deal utan tycker istället att sex är hälsosamt att prata om och det borde egentligen vara MER sexualkunskap i skolan. Så detta är mitt sätt att försöka ta bort allt det tabubelagda med ämnet sex och att få folk att prata mer om det. Är det så att man inte snackar om sex och skäms över det kommer det i sin tur leda till okunskap vilket inte alls är bra. Man ska alltid vara informerad och veta vad det är man ger sig inpå. Så våga prata mer om sex och allra mest våga utforska! Det är inte bara intressant utan KUL.

MEN detta inlägget skulle inte bara handla om sex utan om sexleksaker. Hos Sinamatic.se kan du hitta massa roliga sexleksaker både för antingen dig själv eller din partner. Det som är så extra bra med Sinamatic är hur pass billiga priser de har. För att hitta något EXTRA billigt kan du även kika in deras Outlet som finns bland de olika kategorierna på hemsidan. Något som jag gillar är sådant som finns att köpa för par, det är ett speciellt tips för er som varit i ett långt förhållande som är sugna på att krydda till det lite extra i sängkammaren. Tihi. Kika in och hitta just din favorit!

De har absolut inte bara sexleksaker utan sexiga underkläder och sitt apotek där de säljer massvis olika krämer, glidmedel, intimraknings-tillbehör, kondomer och annat. Det som också är ett plus är att de har en väldigt diskret leverans så du behöver inte oroa dig för att hämta ut paketet eller att någon i familjen ska se vad du beställt. HUR BRA. Leveransen är även snabb på 1-2 vardagar och man har öppet köp i hela 30 dagar vilket är utmärkt.

Så ta en titt in på Sinamatics hemsida och get out of ur comfort zone! Du kan tacka mig sen ;-)

Ni kommer till Sinamatics hemsida genom att klicka HÄR eller på bilderna nedanför.

Happy shopping!

Ett par favoriter:


Gillar

Kommentarer