NY VECKA, NY START.

I förra inlägget så la jag ut inspirationsbilder tagna ifrån min weheartit & samtidigt jag var inne och kollade på weheartit så kom jag som vanligt in på en massa träningsinspo och det fick mig att tänka om lite. Jag blev verkligen inspirerad på riktigt och tänkte för mig själv att jag vill verkligen ta tag i min hälsa. Jag tränar såklart redan tre gånger i veckan i basket (vilket är extremt mycket konditionsträning och även styrka) och oftast har vi även match på helgerna.

Men på senaste tiden har jag blivit mycket tröttare, jag orkar inte lika mycket och jag har helt enkelt mått mycket sämre. Deppig & bara trött på allt och alla. Efter skolan är jag som en zombie & vill bara sova, och är sällan taggad inför träningarna även fast jag älskar basket. Allt detta kan mycket bero på att jag äter väldigt mycket onyttigt och ibland får jag inte i mig det jag behöver. Har inte alltid matlust bl.a.

Men nu vill jag verkligen ta tag i detta. Jag vill orka mer & jag VILL verkligen ut och springa och få tillbaka massa energi som jag förlorat på onödiga saker. Jag ska bli gladare & hälsosammare. Har från och med nu satt ner foten och bestämt mig rejält att jag inte ska stoppa i mig godis, chips, läsk och andra sötsaker på andra dagar än fredag/lördag då jag får äta liten mängd. Jag ska dricka mer vatten och ut & springa på t.ex lördagsmorgonarna. Jag ska gå och lägga mig tidigare.

Med detta kommer jag bli piggare och orka med mer. Jag kommer ta tag i skolan och plugga mer och göra mitt bästa för att höja dom betyg jag ligger lite sämre till i. (är ändå hyffsat nöjd med mina betyg men bättre kan man alltid bli). Nu har jag bestämt mig!

Gillar

Kommentarer

Aschmanda,
Vinnaren av presentkortet 500:- är utsedd! Kika in och kolla vem som vann <3
aschmandas.devote.se/
Jennisbeauty,
Vill också leva ett hälsosammare liv! Skickar peppkramar till dig, vi kan fixa detta 😃
www.jennisbeauty.blogg.se
Clin,
Ja mer energi behöver jag också. Ska börja med träningen snart igen. Kanske i månadsskiftet?!
emmaclin.blogg.se
KassandraPalma,
härlig inspo!
kasssandra.blogg.se
Celine,
Åh förstår dig verkligen! Är precis likadan! Måste också börja ta tag i det!
celinelf.blogg.se
Nelly,
Härligt att du blivit motiverad - heja på! 😃
justanothermortal.blogg.se/
Kimmey ~ Kung varje dag,
hejaheja! Jag ska ta tag i min träning när jag blivit frisk igen 😊
bimbolie.blogg.se
Emelie,
Härligt att du bestämt dig för det! 😊
ewelies.blogg.se
malin,
Här har vi en till som vill! =)
majzans.vimedbarn.se
Rebecka,
Svar: Svar: Tack fina du ♡ Är så nöjd! Förstår det 😊 Kram
rebeckaliljestad.blogg.se