MUSKEL/LEDVÄRK

Hallå där! Eller godmorgon på er! Idag är det torsdag, vilket normalt sätt brukar innebära rätt så jobbig skoldag. Men idag är ganska lugn dag, för vi bryter schemat, vilket betyder inget språk & inget SO (woopwoop).
Vi börjar med bild, då vi jobbar endast med photoshop, sen har vi svenska och sen lunch och sen drar vi ner till stensö & ska ha orientering. Bara övning idag, nästa vecka är då vi ska ha som ett orienteringstest & man MÅSTE springa 1 & 1, usch hatar det! Men det kommer nog gå bra :)
Men jag har sån sjuuuuk ledvärk så kunde inte träna basket igårkväll, varken med flicklaget eller damlaget. Sög som sjutton. Ville bara spela! Jag gick dit endå & kollade på och sköt lite med endast höger handen och försökte skutta runt på ett ben. Mamma ska ringa en läkare idag & kan troligen inte vara med på orienteringen. Men jag ska försöka få en tid idag och är så rädd att det ska vara något allvarlig. Hela min vänstra sida av min kropp är helt ur balans. Nej men den värker och jag kan knappt lyfta på min vänsterarm eller sträcka eller gå på mitt vänsterben. Lite läskigt, men jag håller tummarna! Vi hörs ikväll, kramiiii ♥

Gillar

Kommentarer