MJÄLLSCHAMPOO

Inlägget är i samarbete med Mjällbusters.

Hej alla fina!
Om det är så att ni har problem med mjäll eller känner någon som har detta problemet så har jag ett superhett tips till dig!! Mjällbusters har nu tagit fram ett bra och effektivt schampoo som är speciellt utvecklat för vårt nordiska klimat och som tar itu med problemet. Schampot innehåller även ketokonazol som är ett väldigt effektivt ämne för att motverka mjäll.

Många andra mjällschampon som finns på marknaden torkar istället ut hårbotten vilket i sin tur kan göra problemet värre. Mjällbusters schampoo är både effektivt samtidigt som det är skonsamt för hårbotten.

Något jag diggar är hur pass informerande deras hemsida är. Där kan man läsa om vad som orsakar mjäll, vad som förvärrar de och hur deras schampoo effektivt arbetar för att göra ditt hår mjällfritt. Där finns även en hel del andra tips för att bli av med sin mjäll utöver schampot.

Jag själv har aldrig haft problem med riktigt jobbig mjäll men vet en massa som kämpat med att förminska/bli av med sina problem. De har testat x antal produkter på marknaden men ingenting har fungerat. Kommer definitivt få dom att klicka hem Mjällbusters schampoo. Pristet är ju lite dyrare än ett vanligt schampoo du köper på ica men är absolut värt det med tanke på resultatet. För att bli ännu mer försäkrade så kika in recensionerna, dom lovar 5/5 stjärnor, inte illa alls!!

Det enda ni behöver göra för att veta mer om hur ni blir av med era mjäll-problem, hur ni klickar hem schampoot och mycket mer är att klicka in på Mjällbusters hemsida. Ni kan enkelt komma dit genom att klicka HÄR eller på bilder nedanför. För jag lovar er det är värt att testa och ni kommer inte bli besvikna!

Happy shopping!

Kram <3

Gillar

Kommentarer