MINA 5

Tror nog detta är min absoluta favoritserie (efter vänner som hjälpt mig genom allt, duh). Jag är på dom sista avsnitten nu och tar det segt eftersom jag aldrig vill att det ska ta slut. ÄLSKAR DEN. Jag är verkligen inne i serien och såfort det blir drama som det blir ständigt (obviously) så kan jag inte sluta tänka på det. Går hela tiden och försöker klura ut vem denne Gossip Girl är & att jag vill att alla bitar ska falla på plats liksom. Och ni som har sett den eller kollar på den, ELLER HUR ÄR DEN HUR BRA SOM HELST?! Om du vill veta mer vad den handlar om, klicka HÄR.
Jag började kolla på den här rätt så långt efter den först kom ut. Det var väl mest mina kompisar som började kolla på den och poff så kollade alla på den. Eller ja dom flesta iallafall. Kollade på den innan Gossip Girl och tyckte då att det var min favorit, men gossip girl slår nog denna men den är ändå såååååå bra. Samma med denna så går jag runt och tänker på vem -A är & på alla deras problem. Hehe, önskar kanske även då & då att jag vore en av tjejerna. Hehehehe.. #nolifer. Kan även tycka att halloween avsnitten kan vara lite läskiga ibland, haha. Vill inte att denna ska ta slut heller samtidigt som jag plågas av att inte veta vem A är. Favoriterna är Aria & Ezra :)) & Detective Holbrook är ju dödssnygg också! Om du vill veta mer vad den handlar om, klicka HÄR.
Detta är en lite annorlundare serie. Den är väl nästan lite mer "verklig" om man säger så. Eller närmare våran värld än "Upper East Side" och att vara förföljd av en mördare. Jag fastnade vid den när jag satt och kollade på mtv. Började kolla lite smått på den och fastnade snabbt och blev genast Team Matty. Jag älskar hur den är så lätt och rolig. Har inte hunnit med att kolla på senaste tiden men älskar denna serien. Det var ett tag när jag satt dygnet runt och bara kollade på awkward. Favoriten är ju såklart Matty men annars kuratorn som jag glömt namnet på för tillfället! Om du vill veta mer vad den handlar om, klicka HÄR.
Detta är verkligen inte som serierna här över. Detta är inte high school & drama. Utan Action & lite fantasy. Men såklart är det kärlek också. Det är inte som andra fantasy filmer som jag tycker är dödstråkiga utan detta är en otroligt bra serie. Såg ett avsnitt på tv och blev förtjust i den. Tipsade den vidare för resten av familjen så där satt pappa, sofia & jag varje fredag eller var det nu var för dag dom släppte ett nytt avsnitt och glodde på den. Man längtade hela veckan efter nästa avsnitt. Jag blir inte uttråkad en sekund när jag kollar på denna och är så glad hur den är gjorde för mig som mest brukar gillar "high school kärleks drama komedi filmer" & han är ju så dreamy också! Om du vill veta mer vad den handlar om klicka HÄR.
One Tree Hill har jag sett så länge jag kan minnas. Jag älskar denna serien. Kan sätta på den när som helst. Detta är en sån där serie man vet allting om och man älskar allt och alla i den (förutom psykopaterna såklart). Den är perfekt. Den börjar så bra & så som den utvecklas och förändras och blir dubbelt så bra är magiskt, haha. Den har allt jag söker. T.o.m basket! Om någon skulle fråga vilka mina 3 favorita serier är skulle denna vara med. Om man gillar kärlek, drama, komedi osv som jag gör är denna serien ett MÅSTE. Om du vill veta mer vad den handlar om klicka HÄR.

Gillar

Kommentarer