MIDSOMMAR 2020

Hoppas alla hade en underbar midsommar! <3 Det hade definitivt jag! Trots att väderappen visade regn och åska blev det sol och en riktigt fin dag. Jag spenderade den med min familj och vänner till familjen. Inget festande för mig iår vilket var skönt faktiskt. Blev dock en del glas vin på kvällen. Insåg i efterhand att jag typ bara fotat maten... :P Vad gjorde ni på midsommar?

I helgen har vi tagit det lugnt. Har varit så sjukt trött! På lördagen låg vi i sängen typ halva dagen. Sedan drog vi till långviken och sköt lite bollar och på kvällen gymmade & bastade vi på B's jobb. Igår fiskade vi med brorsan och mina brorsöner och på kvällen spelade AIK derby mot Hammarby. Gissa vem som vann? AIK. Gissa vem som blev glad? Jag!


Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Att fira med familj och vänner på midsommar tycker jag verkligen man ska göra, det är en så himla fin dag! Så kul att det blev lyckat för dig iår! Hela helgen lät ju himla rolig, och är SÅ avis på bastandet!! KRAM vännen och ha en bra dag <3
nouw.com/emmaengstrom
linneassofie
linneassofie,
Men gud så mys det såg ut!! <3
nouw.com/linneassofie
Ida,
Så mysig midsommar och maten ser ju såå god ut😍 Blev god mat och festande för min del på midsommar, röj hela natten mer eller mindre haha!
idanilssonphoto.se/
amandassofi
amandassofi,
Så mycket gott!
nouw.com/amandassofi
Carolina,
Låter som om du fått en himla fin midsommar! 😃
knaset.com