Läxor....................

Godkväll kära läsare, jag vill be om ursäkt ännu en gång för att bloggen har legat på isen ett tag. Men har haft fullt upp med läxor & träningar osv.. Men nu har jag bestämt mig & tänkt ut vilka tider jag kan blogga osv. Tänkte kanske göra ett videoinlägg som en nystart, kanske för att få tillbaks lite förlorade tittare? :) För såklart statistiken går neråt när man inte bloggar så ofta, men jag vill också tacka alla som har stannat kvar även fast jag inte har.. bloggat! :) Men nu så ska jag ''börja igen''. Idag efter skolan gick, Elton, Elin, Anna & jag till ekelunds & köpte lite fika, sen åt vi det och hoppade sedan på bussen, & för att busshållplatsen närmast mitt är en slut + start hållplats så sitter jag alltid ensam sista sträckan. Men har vant mig vid att sitta ensam med chauffören, hehe. ;)
Men iallafall, idag så har jag bara pluggat, har redan fått glosor i franskan & de är mååååånga. -.-' Och så räknar man ihop engelskan. Och det är inte allt jag har, utan även: No, svenska, svenska (igen), so, no & nått mer.. :(
men jag har börjat & nu ska jag läsa några sidor i min bok jag valt till läsperioden i svenskan.
Nämligen; fallen ängel Otroligt bra & tipsar verkligen den, imorgon ska jag troligen vara med Alice, freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
och sen på lllllööööööööörrrrrrdaaaaaaaaageeeeeen har alice & jag basketcup i oskarshamn. TAGGA. ♥

Gillar

Kommentarer