KREATIVITET

Godkväll! <3

Känns så lustigt att vara tillbaka på bloggen igen efter ett sånt långt uppehåll.. Ska försöka få bloggen att vara lite mer uppdaterad nu om dagarna. Så vad gör jag nu för tiden egentligen? I somras tog ju jag studenten och planen är att till hösten 2020 börja plugga på högskola här i Kalmar. Jag har sökt in till Journalistik och Medieproduktions linjen. Superroligt men nervöst!

Något jag har börjat göra om dagarna nu som jag är taggad på att visa är målning, skissning, vattenmålning eller vad man ska kalla det och det är SÅ kul. Har alltid tyckt om att vara kreativ men aldrig riktigt gett mig in på att måla/rita osv. Men nu har jag börjat och det är roligt. Är verkligen en amatör och kan egentligen ingenting om att måla men det är kul tidsfördriv och jag vill utvecklas och bli bättre! Finns ju inte direkt så mycket att göra nu i Corona-tider.. :(

Med det sagt tänkte jag nu lägga datorn åt sidan och umgås med min kille så vi hörs i nästa inlägg. Ta hand om er och andra i er närhet! Kram.

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Men wow vad duktig du är!!
nouw.com/johnssons
Ida,
Men åh så duktig du är!! Älskar de med vattenfärg, såå fint 😃
idanilssonphoto.se