KONSERT - DEPRESSION

Hej!! Förlååååt att jag inte bloggat på flera dagar, men har inte mått toppen. Jag var ju i underbara Göteborg, men jag har inte kunnat blogga för fick för det första ta bort blogg.se appen för att få plats att filma på konserten med mobilen, så fyllde upp hela mitt mobilalbum som jag tömt dagen innan + ta bort nästan alla appar, men så värt. Jag var på liseberg och shoppade en del så har 2 videos på g till er. Meeen största anledningen till att jag inte bloggat är för att jag varit fett depp & är fortfarande lite, jag blev SÅ ledsen efter konserten, jag har typ bara gråtit som jag gjorde då ett fåtal gånger i mitt liv, för att konserten var SÅ bra, att den var över & att jag inte fick chansen att träffa dessa 4 underbara killar i bandet som förändrat mitt liv, för det är min allra största dröm, att få träffa dom.

Så! Jag har bestämt mig, nästa år eller nästa gång dom kommer & har konsert i Sverige ska jag köa från natt till dag för att få stå längst fram + betala HUR MYCKET SOM HELST för en meet & greet. Jag SKA träffa dom.
Gillar

Kommentarer

Yasmine,
Åh var du också där?!!! Best day of my life! Första ggn jag så¨g dom live också! (hoppas inte sista bara!) hade sittplats fast ca 25 min fr scenen så såg ganska bra men hade nästan önskat jag hade haft ståplats! men vill också träffa dom o krama om Harry speciellt!
www.betterwords.blogg.se