IDK

Godkväll och sicket kärt återseende!

Pallar typ inte ens förklara varför jag slutade blogga lika tvärt igen. Antar att jag helt haft tankarna på annat och mer än så kan jag inte förklara. Det roliga är iallafall att jag är tillbaka och har helt ärligt haft sådan skrivlust på senaste tiden så är sjukt kul att vara tillbaka.

Jag har, som ni såg i det senaste inlägget, tagit studenten och nu när sommaren börjar lida mot sitt slut börjar ångesten sakta men säkert krypa fram. Speciellt hos mig som trivdes utmärkt i skolan och som inte riktigt har en plan inför det kommande året. Jag har inget jobb och tanken var att jag egentligen skulle börja på Linnéuniversitetet direkt nu i höst men valde sedan att ta ett år, för att bland annat vänta på min vän Love.

Att inte riktigt veta vad som kommer hända är skrämmande och jag känner mig många gånger misslyckad som inte har ett jobb som majoriteten av mina vänner.. Men försöker lugna mig med att alla är olika och allting tar sin tid. Jag är ju ändå bara 19 år. Snälla. Kommer arbeta resten av livet. Ingen stress!

Det jag iallafall vet kommer ta upp mestadels av min tid är plugg inför körkort + övningskörande (ska ta introduktionskursen nu i september) och basket då både spelandes själv och coachande.

Sedan vet jag att tiden kommer gå snabbt och lika kvickt så har jag sökt in till Linnéuniversitetet igen och sitter snart i skolbänken igen! Dääärefter börjar livet för mig förhoppningsvis!!


Gillar

Kommentarer