I WISH YOU THE BEST OF LUCK ZAYN

Zain Javadd Malik. Ingen har väl kunnat undgå nyheten om att Zayn har lämnat One Direction. För mig var det svårt att fatta, kalla mig fjantig men jag fick svårt att andas, mitt hjärta bultade onaturligt fort och tårarna forsade ner för kinderna, jag kände och känner en tomhet inom mig som inte går att förklara. För vissa är det svårt att förstå, dom skrattar och hånar oss som faller samman av detta. Men tänk er själva? Att det bandet, dom underbara 5 killarna som fått dig att må bättre under alla dom tider då inget annat har fått dig att må bra, dom som kanske till och med har räddat ditt liv med sin musik & sina underbara personligheter helt plötsligt inte finns där längre, visst dom är fortfarande ett band, men dom saknar en bit. Ett pussel utan en pusselbit. Mer än så. Det är inte samma sak längre.

Jag ska se dom i sommar, och även fast det endast saknar en enda person så känns det som om det bara är en person på scenen, som att halva bandet saknas. För One Direction är allihopa, alla fem. Inte fyra. Så att se One Direction utan Zayn kommer inte bli samma sak. Så fort jag ser en bild, kollage eller något fint citat/text om att Zayn lämnat bandet eller om deras tid tillsammans så börjar jag gråta. Det finns såklart folk som tar det till överdrift och skadar sig själva för att det får dom att tro att Zayn ska komma tillbaka till bandet. Dom skär upp sina handleder och uppmanar folk runtomkring dom att skära djupare sår, sluta med det. Vi är alla som gillar One Direction helt förkrossade men att skada sig är aldrig lösningen till något. Det kommer inte förändra något.

Jag vet att man måste förstå Zayn också. Otrohetsrykten har förekommit och han har ett bröllop att planera. En framtid med sin blivande fru & ett liv med henne. Han förstår att turnera runt världen hela tiden inte kommer fungera. Han vill också leva ett liv, som en 22 åring. Så oavsett hur svårt det är för mig och alla andra miljontals fans runtomkring i världen att förstå så önskar jag Zayn all lycka inför framtiden. Forever in our hearts Zayn ♥Gillar

Kommentarer

matilda,
Usch, jag vet precis vad du menar. När jag fick reda på det fick jag världens chock. Jag visste inte vad jag skulle göra, och trodde typ att det var ett skämt. Tycker det känns så konstigt att de bara kommer vara fyra stycken nu, och att Zayn ska köra eget. Men om det är det han vill så får man väl acceptera det och stötta honom ändå.
matiiildaa.blogg.se