Hälsingland resa!

Hej på er! Ska dra ut & va lite i trädgården med familjen, vi håller ju på att lägga ny gång, så alla jobbar för fullt, förutom jag hehe. Jag studsar & spelar fotboll. Gotta love summer ♥ haha nämen på onsdag eller tisdag åker vi upp till hälsingland, för att hälsa på släktingar på pappas sida, så vi ska bo där ett par dag, så kommer åka bil heeela dagen, inträngt brevid min syster. Haha kommer säkert gå bra de två första minuterna.. Men vi ska göra en mix cd & får välja 10 låtar var. Jobbigt.
Måste välja bra nu, tips på bra låtar? om ni scrollar ner så finns veckans blogg - anmäl er!

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Hej! Vill bara påminna om att en tävling fortfarande pågår hos mig! Så kika gärna in och se om du vill delta! Vi ses. (Vet ni redan om tävlingen så strunta i min kommentar, jag vill inte inte att någon ska missa bara)
AmandaHalldan.blogspot.com
Penny,
Hej! Just nu pågår en tävling på min blogg med endast 2 steg att göra för att vara med och vinna! Kika in vet ja! Btw, fin blogg:) ( du får bläddra ned en bit )
pennynilsson.blogg.se
Amanda [SPONTAN],
Är själv van med att spendera halva sommaren med att åka omkring i bilen, inklämd i baksätet med min bror så förstår precis hur du menar! 😊 SVAR: Det är bara bra med mig, hur är det själv? 😊
spontan.blogg.se
Johanna - A dream as model ?,
sv: Jag har tränat,fotat och träffat släktingar 😊 sj?
jonza.blogg.se
Sofie,
Här är några låtar som jag tycker är bra för tillfället =) http://nobs.blogg.se/2013/july/nattmusikm.html#comment
nobs.blogg.se
Alva,
Sv; Idag ska jag bla gå lite på stan, själv då? 😃
alvac.webblogg.se