GLOSSYBOX

Hej!!

Jag vill dela med mig av ett grymt erbjudande från inget mindre än Glossybox. Jag själv är en sucker för skönhetsprodukter och prenumererade tidigare på Glossyboxs månadsboxar och jag ÄLSKADE det. I varje box får man kring 5 produkter tillsammans med deras egna Glossymag. UNDERBART.

Om ni är sugna på att testa så har nu Glossybox ett erbjudande där ni får 20% för månadsbox på alla prenumerationer med koden > GBOKT20.

Är ni kanske istället sugen på att införskaffa er en kalender med massa små goodies i så kan ni använda koden > ADVGBUNDLE. Vilket ger bundlepris på kalender enligt detta;

1 x Kalender = 1039 kr (spara 260 kr) (20%)
2 x Kalender = 1629 kr (spara 969 kr) (37%)
3 x Kalender = 2180 kr (spara 1717 kr) (44%)

Något annat som är superbra och som även kan va ett hett julklappstips till din pappa, brorsa, kille eller annan släkting är att Glossybox nu även har en box anpassad för män - The Man Box - HUR GRYMT??

Så ett stort tips är ett checka in dessa erbjudanden och att göra som tusentals andra, nämligen börja prenumerera på deras månadsboxar! Använd denna länk för att kika in & börja shoppa > https://click.interlaced.in/22/4030?u=https://www.glossybox.se/prenumerera/manadens-box.list <3

Inlägget är i samarbete med Glossybox.

Gillar

Kommentarer