Gäst blogg!

Halli hallå! :) Jag heter Alice och det är jag som är Ciccis kompis 8) Jag är Ciccis gamla kk, haha misstolka inte det för det kan faktiskt också betyda klasskompis :3 Haha där gick ni nog allt på det! Men vi är ganska ofta iallafall för vi spelar basket tillsammans och har det super kul tillsammans, det hoppas jag att Cicci också tycker! :)

Inatt sov jag över här hemma hos Cicci och det har varit skit kul verkligen! Vet ni jag tror inte ni kommer orka läsa all den skiten jag kommer skriva nu. Jag tror nog ni bara skrollar för bi detta inlägget. Jag tackar så mycket i förväg! Men idag så ska jag och Cicci bara chilla så mycket vi kan :) Men vi ska dock cykla till Icaaaa maxie :p Det blir skojigt för jag oh Cicci har fan alltid kul. Kan bli lite för mycket trams tycker jag c: Haha men det är bara kul! Förut när vi dansade, hahah! Vi har för kul asså. Vi stog och dansade :3 Jag dansade till "Heavy Metal Lover med Lady Gaga" och Cicci dansade till "Loca people" HAHAHAHAHAHAHAHAH, vet ni vad Cicci just gjorde. hahahahahahah! Hon slog ner en skål med massa popcorn smulor och skräp. Hahah hon kan inte andas för att hon skrattar så mycket. Jag skulle försöka ta den men jag bara smällde till den så den flög iväg.. hiihihihehhuuh :)
Men nu tycker jag att ni ska ta och kolla in min blogg ? :) KLICK <---- Klicka! :) Men hörrni innan ni kollar in på min blogg ska ni kommentera detta inlägget! :) Pusshey ha det gött! :) ♥ Bjuder på en bild på mig och Cicci :) ♥

Gillar

Kommentarer