FRÅN DE SENASTE DAGARNA

Alltså denna veckan som har gått har det varit SÅ fint väder! Tråkigt att det nu till helgen har blivit sämre :( Har försökt spendera så mycket tid utomhus som möjligt. Är ju nästan olagligt att inte göra det när det är så fint.

Vi tog en tripp ner till havet där vi har våran båt förra helgen innan vi drog tillbaka till Kalmar. B och pappa håller på att fixa motorn så vi kan dra ut med den nu i sommar. Har även passat på att köra lite hemmapass ute i trädgården. Så härligt!

Lirat en hel del basket nere på utomhusarenan om kvällarna! Så kul att dra ihop ett gäng med damerna och sedan lira lite helplan med andra som är där nere. Kul att lära känna nya människor + att kunna spela 5 mot 5! Häromkvällen drog även jag, B och våran vän Hannes upp till raukarna på norra Öland för att se solnedgången. Inte mycket som slår det!

Förutom det har jag LÄST så mycket. Chockerande då jag inte plockat upp en bok på evigheter men gud var härligt det är att ligga ute i solen och läsa en riktigt bra bok! Rekommenderar starkt!

Gillar

Kommentarer

orsakullan mamma vid 20, pudel specialpedagog
Håller med nu måste man passa på att vara ute när det är så fint väder 😃. Så kul att läsa.
www.saramadeleine.se
Liv
Liv,
Vad kul med basket när man är några stycken!
Jag älskar också att läsa bok i solen, typ enda gången jag läser böcker haha. Semesterkänsla på den för mig!
ambivertaliv.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229