EN HEL DEL FÖRKLARINGAR

Hejsan alla efterlängtade kompisar! Har saknat bloggen såååå mycket! Sa ju att jag skulle blogga ifrån hotellet och mobilen på resan, men internet krånglade hela tiden för min mobil var ju helt bananas, men nu har jag fyllt 15 & fått en Iphone 6 Guld!!! iiiihh, hur underbart som helst!!

Dagen efter jag kom hem från resan så blev jag jättesjuk, hade nästan 40 graders feber och kunde knappt resa mig upp. Bara varit i skolan en dag denna veckan, sedan har jag varit hemma och vilat upp mig eftersom jag fortfarande inte känt mig helt kry. Men känner mig lite bättre nu & känner att jag har så mycket att blogga om så jag inte har plats.

Efter den lite jobbigare resan hem från Berlin möttes jag upp på Kalmar Flygplats av massa gratulationer från mamma, pappa och syster. En muffin med massa födelsedagspynt i, en flagga med mitt namn på & en massa kramar, och en liten överraskningsfest när jag kom hem, hur mysigt som helst. Dagen efter så firade vi ännu mer & jag har haft det huuuur underbart som helst!! Och nu är jag tillbaka regelbundet på bloggen med en MASSA inlägg på g!Gillar

Kommentarer