EN GRÅ DAG I DET GRÖNA

Nämen hej! Alltså wow idag när jag säger att jag har haft fullt upp har jag verkligen haft fullt upp. Har hållt igång från morgon till kväll och det känns verkligen i kroppen nu på kvällskvisten. Jag och Mille bestämde oss vid frukostbordet att vi skulle gå på upptäcksfärd och bland annat mata både hästar & ankor. Hann inte mer än att klä på mig innan han redan hade skorna på sig i hallen och sa att vi skulle bege oss. Ljuger inte när jag säger att denna lilla killen måste gått minst en halv mil. Vi var ute i flera timmar!

Försökte få honom att vila lite efter lunch (mest för jag var dödstrött) men han vägrade somna efter fyra hela sagoböcker där jag typ sovit mig igenom hela sista boken samtidigt som jag läst. Fick bli hopp på studsmattan istället och andra lekar. Klockan 17 mötte jag upp damlaget nere på långviken och sprang en runda, körde fys och sedan spelade basket i typ en timme. Hur kul som helst men jobbigt!

Efter det åkte jag och B till affären. Var otroligt sugen på glass men försöker ju vara nyttig på vardagar så valde att testa denna lite nyttigare varianten. Är säkert sist ute med att testa glass utan tillsatt socker men denna var iallafall supergod och märktes ingen skillnad från annan glass! 5/5!

Gillar

Kommentarer

Mammatillthea
Mammatillthea,
Men vilken mysig dag 😍 får testa deras glass, skönt ändå med nyttigare alternativ ibland 😍
nouw.com/mammatillthea
Hilma
Hilma,
Åh vilken liten piggelin han verkar vara hihi 🥰 hoppas tisdagen är bra och kanske lite lugnare ❤️ Kram!
nouw.com/hilma
Ida,
Men åh så himla mysig dag!! Och den där glassen måste jag prova, hört mycket bra om dem! 😃
idanilssonphoto.se