DAGENS PLANER

Goooodmorgon solstrålar! Idag är det torsdag.. tror jag.. Har knappt någon koll nu under sommarlovet och det är tro mig ganska skönt. Man har helg hela tiden liksom, hur härligt är inte det?
Jo men iallafall, idag ska jag bort till Oliver & Elliot och passa dom medans pappa & min bror är på öland och målar våran stuga, så får mysa vidare med dom. Sen när det är klart tänkte jag fortsätta att fixa i mitt rum och garderob. Gaaah, har kommit så långt i mitt rum nu så jag vill hålla på hela tiden, väntar bara på att mamma ska rensa ut hennes saker klart ifrån MIN nya garderob (dvs hennes gamla) så är allting klart!!
Har även fixat klart mina bilder som ska hänga i min framtida ljusslinga som ska hänga över sängen, så just nu det enda som saknas är.. ljusslingan :)
kan aldrig få nog av dessa ruminspirationsbilder!

Gillar

Kommentarer

Catrine,
älskar rummen, speciellt den andra! det är så fint med sänghimmel tycker ja 😊 ha en fin dag!
catrinelouise.blogg.se
Anna,
Kul att få ordning på rummet! Själv håller jag på att måla om hemma i hallen, längtar så tills allt ät klart! Ha en fin torsdag!
annaterneborg.blogg.se
VERONICA - modeblogg,
Härlig dag ju!! 😊 Håller med dig, får heller aldrig nog!! 😊 Ha en grym dag och hoppas den blir allt det du vill ha den till! 😊 Kram!
vveronicas.com/
MATILDA,
men gud så mysigt! 😃
matildays.se