BILDER FRÅN MIN FRÅNVARO

HEJ HEJ HEJ <33 Bloggen har stått tom i några dagar och detta eftersom jag helt enkelt behövde en liten paus för min mentala hälsa. Det är lätt att bloggen blir en stor stressfaktor när jag inte mår bra då jag känner att jag måste publicera för att hålla kvar mina läsare osv men samtidigt finns det ingen ork eller motivation så jag lät mig själv ta en liten paus tills jag mådde bättre och nu är jag tillbaka!

Dock har jag inte bara suttit hemma den här veckan som gått utan har hållt igång litegranna vilket jag tänkte dela med mig av i bilderna jag tagit. Jag, syrran och brorsonen Milio drog ut på picknick en dag i veckan när solen värmde. Vi cyklade till en affär & sedan ner till en lekplats. Var supermysigt och avslutades med lite glass innan vi drog hemåt igen. Är verkligen så redo för denna sommarvärme varje dag nu!

Hemma har det varit full rulle att måla om huset, eller ja inte måla om men måla ett extra lager då vi målade om förra sommaren till grått. Jag har dock inte varit så jättedelaktig om jag ska vara ärlig utan har mest solat så fort solen har vågat sig fram från bakom molnen. MEN känner mig fortfarande som en blekfis så lär behöva massa timmar till. Samtidigt har jag lyssnat på antingen Creepypodden eller P3 Dokumentär.

Idag fyller min mamma år så vi ska fira henne här hemma med brorsans familj endast då mormor håller sig hemma pga corona :( Så idag ska jag städa & fixa inför det. Vad gör ni idag?

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

Natalie,
Ta hand om dig finis <3 Vi finns kvar och läser! KRAM
www.devote.se/nellaroc
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Att vila från bloggen och medier överlag kan verkligen vara så nyttigt, för som du skriver blir det lätt en stress ibland! Ta hand om dig i massor <3 Creepypodden är ju SÅÅ bra alltså!! LOVE <3
nouw.com/emmaengstrom
Netti Starby ,
Vad skönt att du tog en paus men kul att du är tillbaka. Härliga bilder <3 Kramis
starbys.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh till helgen ska vi också få så varmt att man kan ligga ute och sola och jag läääängtar <33
nouw.com/celinelundqvists
Julia Svensson,
Ha hand om dig finis!!
juliasvenssons.se
happyM
happyM,
Åh men du gör verkligen helt rätt i att lyssna på kroppen genom att ta en paus ❤️ Måendet ska alltid gå först och bloggen ska bara vara något roligt ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym