ANSWER Q/A

Hur gammal är du? Jag är 14 år :) Har du några planer för nästa år? Jag tänker fokusera mer på skolan & fortsätta träna hårt!
Vad har varit bäst i år? Svårt att välja något, men alla mysiga stunder med kompisar & andra, att lära känna alla i konfirmationen, kan inte riktigt komma på något men finns ganska mycket.
Vad längtar du mest till just nu? Nyår & julafton, kan knappt vänta tills nästa år. Att få ett MYCKET bättre år än detta.
vad önskar du dig i julklapp? Iphone 5s, en massa kläder, blogg.se pro, systemkamera, pengar, presentkort, smink, nyårsklänning från Nelly.com & en massa annat strunt :) hur ser en perfekt dag ut enligt dig? Att vara med den man älskar & bara göra sånt man tycker om & mysa en massa. Största dröm? Att bo i New York!
Någonting du verkligen vill göra innan du dör?
Bila genom USA, hålla en sengångare, gifta mig med en jag verkligen älskar, få barn & vara med i en film.
Vad är dina förväntningar utav julen i år?
Att få snö. Vilket troligen inte kommer hända. Men man kan alltid hoppas. Annars att få vara nära alla mina nära & kära. (& få bra presenter)
vad fick dig att börja blogga? Jag tror mina kompisar gjorde det & jag såg Kick Back Packs bloggar & fick bara en sån lust att vara som dom. Det var flera år sen. säg tre av din favorit bloggare som du läser dagligen: Epicfaiil, keela, caty, sarabackman, alicelindstrom & en MASSA andra! :)
favorit fotbollsspelare?
Zlatan, Torres, Götze typ.
vad står det i ditt senaste sms och till vem var det?
"Älskar dig" till Eric.. :)
vad vore din ultimata julklapp? resa till New York!! Var får du din blogginspiration ifrån? weheartit, tumblr, men mest andra bloggar. Och typ tidningar, och youtube osv. Jag skriver ner eller gör små inlägg som jag sparar som utkast med massa idéer om vad mina inlägg kan handla om :))
Tränar du något?
Japp, jag spelar ju basket, sen har jag nyligen slutat eller tagit en paus ifrån fotbollen vilket jag saknar varje dag, har även dansat innan & gått ett liiitet tag i handboll, sedan brukar jag ut & springa och köra rump & mag övningar varje dag i princip. T.ex squats osv.
Så hur gick matchen i helgen då? Vi förlorade, men dom var serieledare, så var en tuff match. Och blev det något luciafirande för dig i helgen? Nej faktiskt inte, bara i skolan. Inte hemma. Favorit mat? hemmagjord hamburgare, kroppkakor, kycklingsallad är några maträtter.
Favorit serie?
Gossip Girl, How I met your mother, Awkward, New Girl, men Friends är nog min favorit om jag måste välja 1.
Bästa hårtipset?
Oj har inte så bra koll på hårtips osv. Men borsta inte håret när det är blött får då sliter man det, haha, om du t.ex är i badhuset och ska duscha efter & har tänkt att basta, duscha först och ha balsamet i håret inne i bastun och duscha sedan av dig så blir håret mycket lenare & så skönare! :)
Har du några syskon? Japp, 3 stycken, två storebröder & en storasyster! Vilken är din favorit färg? rosa, svart & vit.
Har du några husdjur?
En tjock katt som heter Yatzy :)
Har du nått förhållande?
komplicerat :)

Gillar

Kommentarer

Elin,
Jättebra frågor och svar!
elin-mylife.bloggplatsen.se