5 SAKER NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG
1. Jag ÄLSKAR Harry Potter! Om det är något film-maraton man ska ha så är det lätt Harry Potter, sagan i ringen, nja, ingenting mot Harry Potter, tycker det är bland dom mysigaste filmerna jag någonsin sett.

2. Jag älskar att bli kliad under fötterna! Om man kliar mig under fötterna så man kan pretty much få mig att göra vad som helst, haha nej inte vad som helst men jag kommer garanterat alltid älska den människan som helst spontant vill klia under mina fossingar.

3. Jag kan aldrig gå och lägga mig med smink. Jag måste oavsett hur trött jag är eller hur dåligt jag än mår alltid ta bort mitt smink och tvätta ansiktet. Känner mig alldeles för smutsig annars och känns som att jag kommer vakna upp med 1000 finnar om jag struntar i det en enda kväll.

4. Om jag skulle få ha en superkraft skulle det vara att kunna göra mig osynlig. Tänk hur underbart, i pinsamma situationer, i lägen då man vill tjuvlyssna på andras privata samtal, höhöhö, eller bara helt enkelt undvika människor man inte vill stöta på.


5. Jag är otroligt oekonomisk! Kanske inte kommer som en chock för vissa av er men jag kan slösa bort 500kr på endast två dagar. Jag vill spara men det går helt enkelt inte, ibland kan jag inte ens komma ihåg vad det är jag slösat bort alla pengar på.

Gillar

Kommentarer

Netti,
Det där med ekonomin kan jag känna igen mig i 😃
starby.devote.se
Håller med! Hatar också att gå och lägga mig med smink.. :/
ztinas.spotlife.se
Cassandra,
Visst är det så skönt att bli killad under fötterna :')
sensor.blogg.se
Alice,
Bam vad snygg du är!
alix.blogg.se
Sarah,
De kittlas ju så dant när nån tar under ens fötter (A)
CheerSarah.devote.se
sandra,
kul att läsa 😊
www.sandramusic.spotlife.se