5 SAKER DU KANSKE INTE VISSTE OM MIG

Jag oroar mig över allt i onödan! Om du skulle fråga vem som helst av mina närmsta vänner eller familj skulle dom nog säga samma sak. Jag går ständigt runt och gör mig redo för det värsta som kan hända, istället för att ta det som det kommer och ta det lugnt.

Jag älskar att bli kliad! Under fötterna, på ryggen, på magen, armarna, benen, ansiktet, hårbotten, ÖVERALLT. Det är bland det bästa jag vet och om man kliar mig kan jag somna på ungefär 2 minuter.

Jag är beroende av Red. Om det är något som jag dricker ofta så är det Red Bull. Jag ber alltid mamma att köpa hem & jag kan cykla iväg till affären i iskall kyla och oväder för att få tag i en. Red Bull & cola är det jag aldrig skulle kunna leva utan.

Förutom fotboll och basket har jag även gått i handboll och dans. I princop hela mitt liv har jag spelat & levt för fotbollen. Det var för några år sen jag började med basket. Men innan dess, dock samtidigt som jag spelade fotboll höll jag på med handboll ett tag & tog en termin i dans, men det var ingenting för mig i slutändan.

Jag är en väldigt känslig person. Det är nog inte många som skulle säga att jag är den personen som förolämpar andra och är en "elak person", men tror inte heller många ser mig som den lipande personen. För jag är ingen sån som gråter inför folk, jag håller det inom mig. Bara få av mina närmsta vänner har sett mig gråta, och det har inte varit många gånger. Men jag blir väldigt lätt sårad & ledsen, trots att det inte är något jag visar utåt.
Gillar

Kommentarer

Elin
Elin,
Intressant att läsa 😃 du är inte ensam om att älska att bli kliad 😃
nouw.com/ElinNordwall
Pauline
Pauline,
kul att få veta mer om dig 😊
lillafrokenhurtig.se
IP: 82.99.3.229