5 BLOGGAR


Ända sen jag började blogga har jag gått in & kollat på kick back packs bloggar. Det är liksom dom bloggarna som har inspirerat mig till att börja blogga om på sättet jag vill blogga. Dom bloggar om sin vardag & massa blandat men främst så bloggar dom om att man ska vara sig själv & höja sin självkänsla.
Samma här. För er som inte vet så är ju Moa (aka epicfaiil) med i kickbackpack, tillsammans med Keela. Och deras är dom enda av medlemmarnas bloggar jag läser. Vet inte riktigt hur många som egentligen är med i packet längre men dessa bloggar är dom som inspirerat mig mest. Alltid roligt & intressant att läsa vad dom skrivit.
Ja detta är då min kusin, men behövde ta med den för kikar ju in på hennes blogg varje dag. Superfin & har tidigare gjort länkbyte med henne. Jag tycker det är väldigt intressant och läsa & fin design! Love it.
Kenza kollar jag inte lika ofta som dom andra men försöker så ofta jag har tid. Hon är en riktig förebild. Riktigt vacker & har drömutséendet enligt mig. Skulle inte tacka nej till att se ut som henne, eller vara henne för den delen heller. Hon inspirerar & har en riktigt stilren blogg som jag gillar.
Och sist men verkligen inte minst så kollar jag även in Alice Lindströms blogg. Vissa bloggar bara fastnar man för. För mig brukar det första jag fastnar för är nog designen, eller fonten på texten som helt enkelt bara ser inbjudande ut & hur inläggen är upplagda. Tröttnar aldrig på denna blogg. Såklart så läser jag fler bloggar. Kollar in fleeera varje dag men dessa är såna jag brukar kika in på då jag sätter mig vid datorn. Kollar in dom en snabbis innan allt annat jag gör på datorn. Men om jag skulle rabbla upp alla bloggar jag läser skulle det bli en novell. Så detta var bara 5 spontana ur huvudet. För att komma till bloggarna så klickar ni bara på namnen. Ciao.

Gillar

Kommentarer

Flisan,
sv: ja känslan efteråt e najs 😋
nouw.com/fbb
Lara,
Läser oxå keela och epicfaiil men inte kenza längra 😊
laralucy.for.me/
KassandraPalma,
Kenzas älskar jag att läsa!
kasssandra.blogg.se
Celine,
Den sista bloggen är ju så galet härlig att gå in på! Man blir typ glad 😃
celinelf.blogg.se
Elin,
Följer också Moa, Keela och Alice Lindströms bloggar! 😃 Sv: Håller verkligen med! Dockornas låt var ju inte alls bra. :/
moustasch.blogg.se
kusin aliiice,
Men sötnos!!! :*
alicejarnudd.for.me
Amanda Jona [SPONTAN],
Kul att se och tack för bloggtipsen! 😊
spontan.blogg.se
CECILIA "CAICAI" LIND,
Ja eller hur! 😊
caicais.blogg.se