40 SKÖNHETSFRÅGOR

1. Hur många gånger om dagen rengör du ansiktet? - Jag rengör ansiktet två gånger om dagen, morgon & kväll, kan inte gå och lägga mig utan att ha tvättat mig.

2. Vad har du för hudtyp? - Jag har nog en ganska normal hudtyp skulle jag säga. Inte förr torr och inte för fet/glansig, dock MÅSTE jag smörja in mitt ansikte efter rengöring för annars brinner mitt ansikte upp & blir helt stelt.

3. Vad använder du för ansiktsrengöring? - Just nu använder jag Formula 10.0.6 Best Face Forward & deras So totally clean toner & en nivea ansiktskräm.

4. Exfolierar du huden? - Ja, en gång i veckan. Jag använder mig av en ansiktsskrubb varje fredag.

5. Vilket märke använder du? - Just nu använder jag i från Gunry, som jag köpt billigt på Ullared, men använder mig även ibland av Neutrogenas rosa skrubb.

6. Vilken fuktkräm använder du? - Som jag skrev över så använder jag just nu en i från Nivea.

7. Har du fräknar? - Nej det har jag inte, bara lite på näsan ifall man kollar riktigt nära, men inte så det syns.

8. Använder du någon ögonkräm? - Nej, inget speciellt.

9. Har du eller har du haft aknebenägen hud? - Inte så allvarligt nej, det kommer & går i perioder men har aldrig varit den som fått jättemycket finnar eller akne, utan någon då & då.

10. Har du någonsin behövt använda proactive? - Behövt har jag väl inte men jag har jättelänge velat testa den även fast jag inte har så jättemycket problem med akne.


11. Vilken foundation använder du? - Just nu använder jag för det mesta Maxfactor Face Finity all day flawless i nyansen Beige 55. 12. Vilken concealer använder du? - Jag använder Maybelline New Yorks Fit Me Concealer i nyansen 15 tror jag.

13. Vet du din huds underton? - Va? Nej? Ingen aning.

14. Vad tycker du om lösögonfransar? - Jag tycker det kan vara sjuuuukt snyggt, men det får inte gå till överdrift!

15. Vet du att man bör byta mascara efter tre månader? - Nej, inte att det var just tre månader, men såklart man måste byta. Men eftersom jag använder galet mycket mascara så byter jag ungefär efter två veckor eftersom min mascara tar slut så fort.

16. Vilken mascara använder du? - Använder en massa olika hela tiden. Använder mig av Maybelline New York Rocket Volume Mascara & en massa andra! 17. Sephora eller Mac? - Alltså, båda två, gillar ingen mer än den andra. 18. Har du Mac pro-kort? - Nej, haha vad är det? 19. Vad applicerar du ditt smink med? - Använder mig av både borstar, sponges & även mina händer.

20. Vad använder du för primer till ögonlocken? - Sminkar inte mig med ögonskugga så jätteofta & använder mig aldrig av någon ögonprimer när jag väl gör det, utan använder min vanliga primer i hela ansiktet, haha.
21. Använder du primer till ansiktet? - hehehe ja, som jag sa här över. Använder mig av Baby Skin Instant Pore Eraser. 22. Vilken är din favoritögonskugga? - Använder inte det så ofta MEN LÄTT NUDE 'TUDE i från the balm!! Alla färger är så fina & bra pigmenterade där i! 23. Använder du kajalpenna eller flytande eyeliner? - När jag väl använder eyeliner så använder jag flytande tror jag. 24. Hur ofta petar du dig själv med eyelinern i ögat? - Inte så jätteofta faktiskt. 25. Vad tycker du om pigmentögonskuggor? - Ja men ögonskuggor med bra pigment är väl det man vill ha? HATAR ögonskuggar som inte ens syns när man drar ut det på ögonlocket. 26. Använder du mineralsmink? - Nej, aldrig gjort det. Men skulle vilja testa! 27. Vilket är ditt favoritläppstift? - Oj använder nästan aldrig läppstift trots att jag tycker det är supersnyggt så har nog ingen favorit, för äger inga fina läppstift. 28. Vilket är ditt favoritläppglans? - Har ingen favorit direkt där heller. Brukar inte använda så jättemycket läpp-produkter till vardags.

29. Vilket är ditt favorit rouge? - hmm, har typ bara ett som jag använder just nu & det är i från Loreal Paris Le Blush i färgen Rosewood, annars har jag inte testat så många olika så vet inte vilka som är bra oså. 30. Köper du smink på ebay? - Nej aldrig gjort det, men funderat på att beställa lösögonfransar där ifrån.

31. Tycker du om drugstore-smink? - Alltså vet inte riktigt? 32. Köper du smink på rea? - Klart! Om det är något smink som är bra & som jag vill ha är väl rea underbart??

33. Har du någonsin övervägt att gå en sminkutbildning? - Har nog inte övervägt det, är inte SÅ intresserad i smink! 34. Nämn ett sminkbrott du hatar - När man får foundationrand, händer mig ibland, då min foundation kanske är liiite mörkare än min hudton, men då gör man ju i alla fall sitt bästa & blandar ner det till halsen så det matchar. Även ALLDELES för stora ögonbryn, då menar jag gigantiska. 35. Föredrar du färgglada eller neutrala nyanser på smink? - Jag föredrar nog för det mesta neutrala, alltså mer nude-färgat, men ibland tycker jag det är skitsnyggt med värsta färgbomben. Det får bara inte bli too much. 36. Vilken kändis är alltid snyggt sminkad? - Kim K. Tycker hon är gorgeous!! 37. Om du fick lämna huset med bara en sminkprodukt, vilken skulle det vara? - Åh så svårt!! Concealer tror jag, det beror på hur jag ser ut just då, men antagligen concealer, eller kanske mascara. 38. Skulle du kunna gå hemifrån osminkad? - Ja jag kan! Men det är något jag väldigt sällan gör. När jag väl gör det vill jag helst inte möta någon jag känner.. hehe. 39. Vilket sminkmärke tycker du är bäst? - Finns SÅ många & jag har inte alls testat många så har ingen åsikt om det ännu! 40. Tycker du om smink? - Jaaaa!! ÄLSKAR.

Gillar

Kommentarer

Nora Bååth,
Dessa inlägg är alltid roliga att läsa!
norabaath.vione.se
NICOLE,
Men å vilken rolig lista!! =) Kul att läsa dina svar 😊
nwistrand.forme.se
emelie andersson ,
sv: ja jag blev så himla glad 😃
emeliiiiieandersson.blogg.se/
Jessy,
Grymt roligt inlägg att läsa 😃
www.nouw.com/jessygunnarsson
Jessy,
Grymt roligt inlägg att läsa 😃
www.nouw.com/jessygunnarsson
Jessy,
Grymt roligt inlägg att läsa 😃
www.nouw.com/jessygunnarsson
sandra,
Kul att läsa 😊
www.sandramusic.spotlife.se
Amanda Engberg,
Roligt inlägg! 😊
nouw.com/amanda
Elin,
Intressant att läsa!
nouw.com/ElinNordwall
Amanda Jona [SPONTAN],
Intressant att få läsa! 😊
spontan.blogg.se